dåligt i know....

dålig uppdatering jag vet..men har inte så massa tid att skriva nu heller men en snabbis:) ida sitter nu i sin gåstol och diggar musiken på voice:)sååå söt hon är:) imorse så var det drömmehage på tv och hon låg och var helt fast fraför tv..och ibland la hon till ett skratt haha vet inte om hon bara skrattade eller om hon faktiskt förstod någonting haha

snart ska vi iväg till emelie och baka lite och förhoppningsvis så sover ida sin eftermiddagsvila då:)
ho har blivit sååååååååååå duktigt på att somna nu..tar kanske bara 10min och inget gnäll:) fast någon kväll kan det vara lite värre men mesta dels går det bra:) imorse när hon skulle sova la jag bara ned henne och hon somnade helt själv..duktigt tjej hon har blivit:)

idag har ja städat lite..var tvyngen eftersom jag har haft en slappar helg:) måste ha det oxå..men blir så stressad om det  är stökigt så det fixades idag:)imorgon tror ja ska städa hela nedevåningen och sen är det bara kontoret kvar att städa så är allt tipp topp:)

den 16 maj kommer förhoppningsvis Erika hit..ska bli såååå himla kul med lite sällskap för mig och ida:)

nu ska ida få lite mellis och sen ska vi göra oss klara:()

ska skriva mer imorgon eller i kväll och lägga in lite bilder:)

puss seeya

Kommentarer
Postat av: anouk - Gravid

Ja de har jättemkt fint ibland:) Där jag hittade min skötväska ju. Sidan heter campadre.com, men man måste ha en inbjudan för att kunna se kampanjerna.



Skicka din mail så får du en;) kostar ingenting....

2010-04-26 @ 22:03:30
URL: http://anouk.blogg.se/
Postat av: anouk - Gravid

Nej men den kampanjen med strumporna gick ut inatt såg jag. Det kommer nya kampanjer hela tiden. Man får hålla utkik. Vet att Brio också haft en superrea där innan:D

2010-04-27 @ 13:27:58
URL: http://anouk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0